We gedenken Samuël Boujadi en het prachtige leven dat hij geleefd heeft.

Schrijf hieronder een positieve ervaring, getuigenis over Samuël zijn leven of een condoleance. Op deze manier gedenken wij hem.

Deel een getuigenis, mooi verhaal die je met Samuël hebt meegemaakt of een condoleance voor Samuel

 
 
 
 
Velden met een * moet je invullen.
Weest respectvol.
De admin leest de berichten voordat ze gepubliceerd worden. Het kan daardoor een dag duren voordat je jouw bericht live ziet...
104 berichten.
Gerrie de Wolf heeft geschreven op 30 juli 2021
Samuel was er bij toen ik gedoopt werd. Ik was ontzettend misselijk hierna. Hij heeft voor mij gebeden en heeft zijn hand op mij gelegd en ik voelde mij warm van binnen worden. Een inspiratiebron voor het geloof. Je zou zulke grote dingen gaan doen. Lieve Samuel je hebt het nu geweldig bij de heer. Dank je wel.
Ilona heeft geschreven op 30 juli 2021
Op internet volgde ik Samuel en werd ik erg enthousiast over wat hij deed. Vanwege corona waren er geen real live bijeenkomsten en vroeg hem daarom op instagram een berichtje in te spreken om voor mijn allergieën te bidden. Samuel ging hier meteen op in en sprak gebed uit via de voice bericht. Zo mooi, hij was vriendelijk, betrokken en vol geloof dat God ook door media heen werkt. Hier ben ik hem super dankbaar voor. Ik zal zijn vriendelijkheid en passie voor God op YouTube zeker missen.
Jelthe Kloens heeft geschreven op 30 juli 2021
Samuel trok er graag op uit, en stapte graag uit in zijn geloof. Onze eerste echte ontmoeting was in 2019 bij een aanbiddingmarathon in Nijkerk, waar hij vroeg of ik beenlengte verschil had en dit bleek zo te zijn na het gebed wat hij bad stonden mijn benen gelijk en sinds dat moment heb ik nooit meer last gehad van rugklachten of pijnlijke voeten. Samuel is en blijft een inspiratie bron voor mij en zo ook voor velen anderen, zijn leven was een en al Jezus en het delen van zijn koninkrijk.
Ricardo Raes heeft geschreven op 30 juli 2021
Altijd over onze Heer verteld overal, wij mochten genieten op Facebook van alle verhalen nooit live ontmoet.. nu ben je bij onze Heer en verlosser en wat het voor een feest zijn, Samuel Rust zacht.. heel veel sterkte en kracht voor alle vrienden familie en nabestaanden