We gedenken Samuël Boujadi en het prachtige leven dat hij geleefd heeft.

Schrijf hieronder een positieve ervaring, getuigenis over Samuël zijn leven of een condoleance. Op deze manier gedenken wij hem.

Deel een getuigenis, mooi verhaal die je met Samuël hebt meegemaakt of een condoleance voor Samuel

 
 
 
 
Velden met een * moet je invullen.
Weest respectvol.
De admin leest de berichten voordat ze gepubliceerd worden. Het kan daardoor een dag duren voordat je jouw bericht live ziet...
106 berichten.
Jennifer Spek heeft geschreven op 30 juli 2021
Bij EGZ in Zeewolde heeft Samuel gesproken over genezing en zijn verhaal gedeeld. Samuel was in de kerk aanwezig hij stond te vertellen en straalde! We begonnen met aanbidding en een aantal vielen in de geest. ( Ik had het nooit meegemaakt dus ik dacht wat gebeurt hier ?!) Samuel vroeg op gegeven moment aan mij om voor iemand te bidden. Ik mocht mijn hand op haar hoofd neerleggen en sprak de woorden uit met hem die hij uitsprak. Dit heb ik 2 keer mogen doen de eerste keer, viel een meisje in de geest en de tweede keer was voor een meisje met migraine. Na de 2de keer bidden was het weg. God was erg dichtbij. De avond was prachtig die Samuel gaf. Je kon zien en voelen dat hij een groot geloof heeft. Ik kende hem niet maar het voelde vertrouwd en puur. Ook heeft hij voor mij gebeden dat ik mag uitstappen in profetie waar ik nu mee bezig ben. Dankjewel Samuel voor wie je bent!
Esther Schouten heeft geschreven op 30 juli 2021
Lieve Samuel menig conferentie kwam ik je tegen. Een van de laatste kan ik nog goed herinneren. Je ontving een woord en daarin was God zo specifiek. Die persoon wist niet dat je een viool had/of dat je daarvan droomde maar je deed wat God zei, kort daarop was je fb foto met viool! De blijdschap een geliefd kind van God te zijn gaf een klik bij ons.Als ik je weer ontmoetten konden we niet stoppen niet lachen en giechelen. In gedachten doe je dat nu volop samen met Jezus. Samen keihard giechelen op een tak in een boom. Je bent het Zwaard gaan gebruiken!!!!!!Ik ben blij dat ik je ken. Tot ziens Thuis❤️
Gerrie de Wolf heeft geschreven op 30 juli 2021
Samuel was er bij toen ik gedoopt werd. Ik was ontzettend misselijk hierna. Hij heeft voor mij gebeden en heeft zijn hand op mij gelegd en ik voelde mij warm van binnen worden. Een inspiratiebron voor het geloof. Je zou zulke grote dingen gaan doen. Lieve Samuel je hebt het nu geweldig bij de heer. Dank je wel.
Ilona heeft geschreven op 30 juli 2021
Op internet volgde ik Samuel en werd ik erg enthousiast over wat hij deed. Vanwege corona waren er geen real live bijeenkomsten en vroeg hem daarom op instagram een berichtje in te spreken om voor mijn allergieën te bidden. Samuel ging hier meteen op in en sprak gebed uit via de voice bericht. Zo mooi, hij was vriendelijk, betrokken en vol geloof dat God ook door media heen werkt. Hier ben ik hem super dankbaar voor. Ik zal zijn vriendelijkheid en passie voor God op YouTube zeker missen.
Jelthe Kloens heeft geschreven op 30 juli 2021
Samuel trok er graag op uit, en stapte graag uit in zijn geloof. Onze eerste echte ontmoeting was in 2019 bij een aanbiddingmarathon in Nijkerk, waar hij vroeg of ik beenlengte verschil had en dit bleek zo te zijn na het gebed wat hij bad stonden mijn benen gelijk en sinds dat moment heb ik nooit meer last gehad van rugklachten of pijnlijke voeten. Samuel is en blijft een inspiratie bron voor mij en zo ook voor velen anderen, zijn leven was een en al Jezus en het delen van zijn koninkrijk.
Ricardo Raes heeft geschreven op 30 juli 2021
Altijd over onze Heer verteld overal, wij mochten genieten op Facebook van alle verhalen nooit live ontmoet.. nu ben je bij onze Heer en verlosser en wat het voor een feest zijn, Samuel Rust zacht.. heel veel sterkte en kracht voor alle vrienden familie en nabestaanden