We gedenken Samuël Boujadi en het prachtige leven dat hij geleefd heeft.

Schrijf hieronder een positieve ervaring, getuigenis over Samuël zijn leven of een condoleance. Op deze manier gedenken wij hem.

Deel een getuigenis, mooi verhaal die je met Samuël hebt meegemaakt of een condoleance voor Samuel

 
 
 
 
Velden met een * moet je invullen.
Weest respectvol.
De admin leest de berichten voordat ze gepubliceerd worden. Het kan daardoor een dag duren voordat je jouw bericht live ziet...
106 berichten.
Rémi Feraut heeft geschreven op 19 november 2021
Als medestudent plantenwetenschappen uit Wageningen wens ik ten eerste alle familie veel sterkte. Samuel sprak goed Frans en we hebben veel samen gepraat over geloof. Af en toe kwam hij nog naar Nijmegen op bezoek voor dat hij het druk kreeg met religie en verre reizen. Repose en paix mon ami, je pense à toi...
Patrick Mulder heeft geschreven op 24 oktober 2021
Veel getelefoneerd en gesproken met deze topper, vooral toen hij nog veel vragen had over het geloof en nog niet goed wist wat hij moest doen verder gaan met school of zijn hart(Jezus) volgen? Hij heeft toen nog de 10 vragen van DGO beantwoord. https://www.degroteopdracht.nl/artikelen/2711/samuel.html
Annette heeft geschreven op 24 oktober 2021
Ik was eigenlijk niet van plan om hier iets te delen. Ik dacht zoveel heb ik niet meegemaakt met Samuël. Maar toen ik vandaag de oproep van Daniel zag. Waarin hij zei dat hij vooral zoveel groei heeft gezien bij Samuel. Dacht ik ja dat heb ik ook gezien en dat is inderdaad mooi om te delen. De eerste keer dat ik Samuël ontmoette was op de worshipmarathon in Dordrecht in 2019. We waren toen samen gebedskoppel in het ministryteam. Ik ontdekte toen dat dat voor hem grote uitdaging was om stil te staan. Dat lukte hem in elke geval niet zo goed toen. We uiteindelijk toen voor 1 iemand gebeden. De volgende worshipmarathon 2021 was ik weer met hem ingedeeld als gebedskoppel. Eerlijk gezegd zag ik daar toen best wel tegen op. Maar uiteindelijk die dag zag dat hij die 1,5 jaar echt ontzettend gegroeid was en het was echt mooi om zo samen te kunnen bidden voor anderen. Het was mooi om te zien hoe vurig hij bad en zag ik ook echt dat God door hem heen werkte. Ik ben nu heel dankbaar dat ik dat met hem heb mogen doen. Het is moeilijk te geloven dat hij nooit meer terug komt. en dat ik hem ook nooit meer zal zien tafeltennissen als ik naar huis ga bij loft worship. Bijzonder ook om te lezen en te horen hoeveel hij heeft betekent voor zoveel mensen. Ergens zou het mooi zijn als Samuel dit meegekregen heeft.
Mirjam van Luijk heeft geschreven op 15 oktober 2021
Dit bericht stuurde ik vanmorgen aan Daniel met een herinnering erbij dat we precies 1 jaar geleden zongen in Den Haag. Hoi Daniel. Deze herinnering van 1 jaar geleden kwam voorbij. Ik was daar met mijn dochter Noa bij. Samuel riep toen mensen op te bidden voot genezing. Op dat moment had mijn schoonzus, die van mijn leeftijd is, te horen gekregen dat ze borstkanker had. Er moest een borst af. Noa zei: mam, laten we bidden voor genezing van tante Eline. Dus dat deden we. Haar borst moest eraf maar ze hoefde geen bestraling of chemoos. Alles was schoon en het gaat goed met haar. Wat ik echter misschien wel het mooiste vond is dat Noa, die nog erg op zoek is, zei: Hoe kan iemand die zo jong is al zo vol van Jezus zijn. Ik zei: je ziet het, het kan! Daarom hield de zoektocht mij ook bezig en bad ik ervoor en heb daar financieel, wat voor mij mogelijk was, aan bijgedragen. Zijn overlijden maakte indruk. En daarom wil ik je bemoedigen. Hij heeft in zijn korte leven gezaaid en indruk achter gelaten. Zijn leven was vol vrucht en ik geloof dat het gezaaide voor velen nog tot bloei zal komen. Liefs en fijne dag.
Ailey de Haan heeft geschreven op 5 oktober 2021
Ik zat met zijn zusje in de klas op de basisschool. Kwam daar veel over de vloer als kind. Ik vond het super leuk als we met zn alle een film keken, lekker aan tafel avondeten of toen hij viool ging spelen. Dat hoorde ik dan door de muren en bleef ik even luisteren. Hij gaf een heel warm gevoel, die ik nog steeds kan voelen als ik terug denk. Vind het zo mooi hoe ver hij is gekomen en hoe hij liet zien wie God is en hoeveel Hij van ons houdt. Samuël volgde Zijn voorbeeld. Als hij dat kan, kunnen wij het ook
Rein van der Reest heeft geschreven op 28 september 2021
Zelf heb ik Samuel een paar keer ontmoet , Niet dat we lange gesprekken hebben gehad , maar een blik was genoeg . Voor mij was het evenement laatonsaanbidden in Amersfoort ook een van je hoogtepunten samen met Daniel . God kwam zelf kijken met het kruis in de lucht . Als je nu de laatste 5 min terug kijkt. weet je genoeg . https://www.youtube.com/watch?v=lvkJ1SfL3UI&ab_channel=%23LaatOnsAanbidden
Stijn van der Wulp heeft geschreven op 28 september 2021
Vol verwachting en met veel plezier ging ik naar een BBQ waar Samuël ook was. Toen ik na het eten op een gegeven moment naar binnen liep was Samuël daar met twee anderen aan het worshippen en soaken. Hij zei: 'Kom er ook bij.' Hij nam mij mee in Gods aanwezigheid, zo sterk en levendig, fysiek had ik Gods kracht nog nooit ervaren. Door was Samuël startte die avond, weet ik dat God bestaat omdat ik hem persoonlijk met kracht heb ervaren die avond, zoals nooit tevoren. Samuël, bedankt voor wie je bent. Ik kan vol overtuiging zeggen dat je Gods vriend bent, en ook de mijne.
Jia Ruan heeft geschreven op 28 september 2021
Iemand die 100% achter zijn purpose aan ging met God’s gifts! Inspirirend. Thanks for bringing me closer to Jesus!
Annette heeft geschreven op 27 september 2021
Je kent het wel, van die mensen die je geregeld bij het scrollen tegenkomt en je aandacht trekken. Iets in de tekst iets in de foto trekt steeds weer je aandacht. Dat had ik bij Samuel. Hij ademde geloof in en uit. Hij deed. Hij ging. Hij had geloof. Geen schaamte geen beperking in het uiten van zijn liefde voor Jezus. En altijd met die lach op zijn gezicht die de wereld een stukje mooier maakte. Iedere keer.
Esther heeft geschreven op 27 september 2021
Ik kende Samuelbniet persoonlijk. Ik kwam zijn profiel tegen op instagram en later op facebook. Die periode was ik ten einde raad met ons zoontje van een paar maanden dat de hele dag door huilde. Medisch was alles onderzocht en niets aan de hand. Ik zag Samuels passie en gebed voor anderen. En uit pure wanhoop heb ik hem een privebericht gestuurd op facebook. Ik kreeg een hele lieve reactie terug dat hij mij en mijn zoontje graag wilde ontmoeten. Op een of andere manier durfde ik die ontmoeting niet aan te gaan. Toen heeft Samuel voor mij en mijn zoontje een prachtig gebed ingesproken via een spraakbericht. Fantastisch, dagelijks heb ik dit afgeluisterd met tranen in mijn ogen en langzaam zag ik verbetering bij mijn lieve mannetje. Dankje Samuel, voor jou was dit misschien wel een klein gebaar, voor mij een hele verandering. Rust zacht lieve jongen!
Kathya BAKKER (timetowakeupekklesia_kathya) heeft geschreven op 27 september 2021
Mijn hoop en mijn gebed zijn vanaf zijn verdwijning, is dat Samuël terug gevonden wordt. Dat hij in een ziekenhuis zit of bij mensen thuis en dat hij niet meer weet wie hij is.!! Maar heeft God de keus gemaakt, om Samuël met Hem naar huis mee te nemen. is er in de hemel een groot feest. En hebben we hier op aarde rouw dat we zo'n een geweldig persoon moeten gaan missen... Ik ken Samuël niet persoonlijk, heb hem vaak gevolgt op sociale media. En vond geweldige wat die allemaal deed hij als evangelist. Een voorbeeld voor vele!!!! Ook heb ik hem een paar x bij het conferenties van Jarno Van Dijk (@kingdom culture ministries) gezien en mee gemaakt. geweldig en gaaf om steeds te zien wat hij allemaal aan het doen was. Ik Kan zeggen dat ik super trots ben als zuster om zo'n een broeder in geest te hebben!!
Oscar van de Beld heeft geschreven op 27 september 2021
Samuel was de eerste persoon die me kwam aanspreken toen ik voor het eerst bij Family church op bezoek kwam. Een super spontane en aardige kerel die me gelijk erg welkom liet voelen. Gelijk hadden we een klik en we kwamen erachter beiden bezig te zijn met online marketing en Samuel wilde meteen een paar van zijn klanten aan mij introduceren om te helpen. Al gauw ontstond er een fijne samenwerking. Ik was altijd onder de indruk van zijn authenticiteit en energie! Hoewel onze samenwerking kort heeft geduurd ben ik dankbaar dat ik deze bijzondere en toffe kerel heb mogen ontmoeten.
Oscar van de Beld heeft geschreven op 27 september 2021
Samuel was de eerste persoon die me kwam aanspreken toen ik voor het eerst bij Family church op bezoek kwam. Een super spontane en aardige kerel die me gelijk erg welkom liet voelen. Gelijk hadden we een klik en we kwamen erachter beiden bezig te zijn met online marketing en Samuel wilde meteen een paar van zijn klanten aan mij introduceren om te helpen. Al gauw ontstond er een fijne samenwerking. Ik was altijd onder de indruk van zijn authenticiteit en energie! Hoewel onze samenwerking kort heeft geduurd ben ik dankbaar dat ik deze bijzondere en toffe kerel heb mogen ontmoeten.
Gert-Jan Vedder heeft geschreven op 27 september 2021
ik ging door een hele moeilijke periode van mijn leven waarin ik echt aan de grond zat. ik zou naar een conferentie in nijkerk gaan, waarbij ik een slaapplek nodig had. dat kon bij samuel. ik kon hem al wel een heel klein beetje. ik heb echt nog nooit iemand die zo vol vuur in die leeftijd van hem meegemaakt. van de vroege ochtend tot de late avond sprak hij voortdurend in tongen en je knapte gewoon op als je in zijn omgeving was. ik was zo blij dat ik bij hem mocht verblijven!
Olaf Smidt heeft geschreven op 27 september 2021
Samuël heb ik via vakantiewerk op de Betteld leren kennen, maar heb hem ook daarbuiten mogen ontmoeten. Een herinnering die ik niet zal vergeten is hoe hij voor mij een voorbeeld is in het getuigen van het Koninkrijk. We zijn eens met zijn drieën in Utrecht de straat opgegaan om te getuigen, daar kregen we ook narigheid over ons heen en werd er met ons gespot, maar het gleed van Samuël af omdat hij wist dat wat we deden, het juiste was. Hij vertelde vrij over het Koninkrijk, ongeacht de reactie die we zouden krijgen. Hij was iemand die écht de weg voor de HEER bereidde.
Jouke de vries heeft geschreven op 27 september 2021
14 november 2020 in Amesfoort, was een in de buiten lucht op grasveld van laat ons aanbidden . Zingen in de buitenlucht en mooi woord en gebed voor gezing ,onder het lied van Jezus overwinnaar kruisten 2 vliegtuig in de lucht en daar was opeens een mega groot kruis in de lucht. dat heeft mij doen beseffen dat we alles bij kruis mogen brengen die middag was zo bijzonder dat dat mijn herinnering aan Samuël als anker in de tijd mag terug zien ! Ook de vele vlogjes waar Samuël met mensen ging bidden voor genezing in of bij vondelpark vondt ook hele mooie .
Debbie heeft geschreven op 27 september 2021
Vrijmoedig, spontaan, grappig en lief; zichzelf. Dat is hoe ik Samuël herinner. Ik heb met Samuël mogen bidden voor een aantal mensen tijdens de worship marathon en loft avonden in Nijkerk. Er gebeurden geweldige dingen en wanneer ik dacht: "nou, amen!" Bad hij nog even door. Want, Jezus wil je vollédig genezen. Ja toch? Eerlijk gezegd keek ik een beetje beschaamd als hij dat riep en was ik best onder de indruk van zijn grote geloof. Ik dacht: "Ik wil dat ook gewoon zo doen! Ik wil van die gast leren en met hem mee op pad." Kort daarna verdween hij. Je hebt me geïnspireerd Samuël! Wat een feest zal er zijn in de hemel. We vieren wie je was en in gedachten zal ik nu jou meenemen op mijn pad als inspiratie! We meet again. Ik wens alle familie en goede vrienden van Samuël heel veel liefde, troost en sterkte toe om alles te verwerken.
Carlton heeft geschreven op 27 september 2021
Ik heb Samuël nog nooit persoonlijk ontmoet. We hebben samen in een groepsapp gezeten waar we actief het Woord van God met elkaar deelde. Samuël liet toen een foto zien van allerlei Bijbelteksten die hij in zijn kamer had hangen en hij was heel transparant over zichzelf en schroomde nooit om voor gebed te vragen. Uit de groepsapp heb ik alleen Colin en Baruch persoonlijk ontmoet. En was ik volgens Samuël de enigste die hij uit de groep nog niet persoonlijk had ontmoet en zouden we een keer afspreken. Voor de rest hield Samuël mij altijd op de hoogte van zijn nieuwste video's en heb ik persoonlijke bemoedigingen ontvangen die ik nog steeds bewaard heb op de app. Dat koester ik. Ik omschrijf Samuël als een ordinary man die extraordinary dingen deed voor en door de Heer. Hij heeft laten zien dat als hij het kan. Kan jij het ook Veel sterkten voor familie en vrienden. Hij zal ontzettend gemist worden.
Liesbeth van Dijk heeft geschreven op 27 september 2021
Samuël zei altijd en overal 'glorie!' Onze kinderen hebben zo gelachen om hem, toen hij dat zelfs deed toen zijn ijsje op de grond viel, die we samen hadden gehaald toen hij bij ons thuis kwam eten.
Liesbeth van Dijk heeft geschreven op 27 september 2021
Sommige mensen hebben gewoon een speciaal plekje in je hart. Die springen er gewoon uit. Ze lichten op. Zo iemand was Samuël voor mij. Vanaf het begin. Zijn guitige kop, die heerlijke glimach, vooral als hij mensen over Jezus vertelde, zoals in één van zijn video's waarin hij op straat iemand vertelde: ik heb een medicijn, en zijn Naam is Jezus. Ik herhaalde dat stukje gewoon, omdat het een lach op mijn gezicht bracht en in mijn ziel. We missen je lieve Samuël, vaak bij onze diensten geweest, gewerkt bij ons op kantoor en Jeftha voor jou om zoveel mogelijk volgers op Instagram te krijgen, om zo je invloed te gebruiken. Je was een inspiratie ook voor hem door hem mee te nemen naar de Bijlmer om te evangeliseren. Je passie voor Jezus en het verlangen om de hemel te zien doorbreken op aarde door tekenen en wonderen was en is nog steeds aanstekelijk. Ik was de eerste die op je oproep hiertoe op fb reageerde met 'I'm with you 🙋🏼‍♀️' en dat leeft voort. Helaas hebben we het wonder waarvoor we geloofden niet in jouw eigen leven gezien, maar we gaan ze hier meemaken, i promise! Till we meet again lieve dappere Samuël ❤️
Leonie Ploegman heeft geschreven op 27 september 2021
Naast dat ik Samuël kende via dr Betteld werd ik ook meegevraagd om Momentum in het gebedsteam te zitten. Toen de dag aanbrak waar ik mocht dienen heb ik echt genoten hoe hij er voor anderen was en voor anderen bad. Hij had een bepaalde autoriteit die hij als sfeer om zich heen had wat anderen ook sterkten. Door al zijn video’s op YouTube die hij maakte en de ene keer dat ik ook meegevraagd werd om mee te evangeliseren in Doetinchem stimuleerde hij mij weer om uit te stappen in geloof en nieuwe dingen te doen om God te eren. Ik mis hem en ik zou willen nog èèn gesprekje met hem te hebben. Maar dat moet maar wachten tot ik hem in de hemel zie. Ik ben blij voor alle dingen die hij hier op aarde heeft gedaan. Sommige regels die hij brak om te doen wat Jezus van ons vraagt. En de mensen die hij heeft verteld over Jezus. Hij heeft veel gedaan wat genoeg Christenen nu nog te bang zijn om te doen. Ik hoop dat hij nog meer impact zal hebben en dat hij en zijn video’s niet vergeten zullen worden. Verder bidt ik voor zijn familie en alle mensen die echt close waren met Samuël. Het is zeker zwaar hoe dit geëindigd is, maar hij heeft een mooie legacy achtergelaten voor deze generatie. Ik ben blij dat ik hem heb leren kennen.
Irina Nieuwenhuis heeft geschreven op 27 september 2021
Als ik denk aan Samuël dan denk ik aan zijn hart voor God, ik denk aan zijn lach, vrolijkheid en speelsheid. Je kon zeker een serieus gesprek hebben met Samuël maar ook goed lachen. Mijn moeder en broertje leerde Samuël kennen voordat ik dat deed. Ze gingen samen met een groep evangeliseren en ik had besloten die dag niet mee te gaan. Achteraf hoorde ik over een jonge jongen die vlogte en ik baalde dat ik niet meegegaan was. Gelukkig mocht ik hem wel leren kennen op de Betteld. Onze ontmoeting was bijzonder, Samuël had zich niet voorgesteld aan mij en ik eerst ook niet aan hem, ik denk omdat we van elkaar al wisten wie we waren, ondanks dat we onze namen nog niet hadden uitgewisseld voelde ik me al gelijk welkom bij hem. Samuël en ik konden goed met elkaar over weg, ik denk terug aan hoe hij samen met iemand anders mij in het water gooide, dat soort momenten zijn me dierbaar, genietend van het leven, dat is hoe ik Samuël zie. Samuël had nog een weddenschap van me verloren en ondanks dat ik niet perse mijn prijs, ie milkshake hoefde stond hij erop dat ik het wel kreeg. Dit laat Samuëls hart zien, woord is woord en dat is ook wat hij deed, als hij iets zei dan werd dit ook gedaan. We zijn die week nog met een groep gaan evangeliseren in Doetinchem, dat was leuk, ik kan me de krentenbollen in de auto nog herinneren. Samuël is een voorbeeld voor mij, iemand die zich niet schaamt voor het geloof, een ieder verder wilt helpen in het geloof, verteld over God en echt vurig is, iemand van wie ik kan leren. Ik geloof dat hij bij God is, en ik dank God voor zijn leven. Ondanks dat het voor vele van ons te kort leek, geloof ik dat Samuël al een enorme impact heeft gehad in vele mensenlevens. Ik ben dankbaar dat ik Samuël heb mogen kennen en we hopen op een wederzien.
Leonie Ploegman heeft geschreven op 27 september 2021
Ik heb Samuël leren kennen via een goede vriendin op de Betteld. We zaten bij de snackbar en hadden gelijk een gesprek over het geloof. Het verbaasde mij hoe hij in het geloof stond en ook veel geloof had. Ik dacht toen al van; daar kan ik veel van leren. Sinds toen heb ik vaker mooie gesprekken met hem gehad. Wat ik mij nog goed heb kunnen herinneren is dat op de Betteld hij een leider was van een groepje en voor alle tieners bad die een been lengte verschil hadden. Ik bleef op een afstandje kijken en zag het net niet goed maar hoorde wel dat de lengtes van de tieners benen waren veranderd. Hierdoor heb ik meer van God mogen ervaren omdat Samuël uitstapte in geloof. Hij deed dingen wat anderen niet durfden te doen. Een avond die ik mij best goed kan herinneren is dat Samuël, Baruch en ik in de snackbar waren op de Betteld. We hadden een gesprek over dingen zien en uiteindelijk baden ze voor mij. En later vroegen ze mij of ik voor anderen wou bidden later die avond. Toen waren er bijzondere wonderen gebeurd die ik niet zal vergeten. Maar dit gebeurde omdat ik meegevraagd werd. Samuël stimuleerde mij om uit mijn comfort zone te gaan.
Louise heeft geschreven op 27 september 2021
Ik kende Samuel niet echt persoonlijk maar keek wel regelmatig de vlogs en volgde hem ook op instagram. Wat ik altijd 1mooi vond is dat hij niet oordeelde over mensen en wilde dat iedereen gered moest worden hij is echt een kind van Jezus en dat kon je zien aan zijn lach.
Metha Liew-On-Schijvynck heeft geschreven op 2 september 2021
Lieve beertje paapen, Ja Samuel, zo ben je in mijn gedachten. De dag dat je ouders naar het ziekenhuis moesten voor de bevalling van je zusje. Jij bleef bij ons logeren. Wat een heerlijk klein ventje was je toen. En als je moest slapen zei je zo lief en vrolijk, met je beer in je armen....beertje paapen ❤ We hebben zo van je genoten, helemaal niet verlegen of zo. En zo ben je ook opgegroeid. Als een krachtige jonge man. Met een evangelisch hart. Je hebt een mooi en krachtige persoonlijkheid. Jezelf nooit op de borst geslagen van kijk wie ik ben, geen hoogmoed. Je bent altijd gewoon jezelf geweest. Wetende wie je bent in Christus. Je hebt Zijn Liefde, Kracht en Autoriteit je eigen gemaakt. Dat is zoals God je heeft gecreëerd. Mijn hart gaat uit naar je familie, Saïd en Annette en de kinderen. Ik bid jullie Gods kracht toe in deze moeilijke tijden. Dit is zo zwaar waar jullie doorheen gaan. Je kan het eigenlijk geen plek geven omdat jullie je zoon niet meer hebben gezien. We denken aan jullie. Veel liefs en sterkte maar bovenal Gods Zijn vertroosting in deze moeilijke tijd. Metha
Servaas oomes heeft geschreven op 29 augustus 2021
Gecondoleerd,sterkte voor zijn familie en vrienden.🙏🙏
Anoniem heeft geschreven op 29 augustus 2021
Ik heb Samuël niet gekend maar sinds ik het nieuws heb gehoord van zijn verdwijning, wilde ik op de hoogte blijven. Ik heb zijn werk voor de Heer op youtube gezien en het enige wat in mij opkomt is “Well done my good and faithful servant”. Hij heeft helaas voor de nabestaanden geen lang bestaan hier gehad, maar hij heeft zijn taak volbracht hier op aarde. Zo knap en moedig voor een “jongere” in deze tijd! Laat het een voorbeeld zijn voor velen. Ik wens zijn familieleden, vrienden en betrokkenen veel liefdevolle kracht. Laat het in elk geval een troost zijn dat hij nu in het eeuwige is bij zijn geliefde hemelse Vader en al het prachtige wat daarbij komt kijken. Hou vast aan de Heer en jullie zullen ooit herenigd worden. Dat wanneer de tijd rijp is voor een ieder indivueel, dat de fijne herinneringen aan hem je hart zal vullen met blijdschap.
Wilbrand Rakhorst heeft geschreven op 28 augustus 2021
Toen wij samen in dezelfde kerk zaten heeft Samuel ooit voor mij gebeden dat ik tongentaal mocht ontvangen. Hij was daar heel erg gepassioneerd in. ❤️
Hans van Zanten heeft geschreven op 28 augustus 2021
Lieve ouders, familie en vrienden, Ales wat ik weet over Samuel is van horen zeggen. Ik wens jullie allemaal heel veel van Gods zegen en kracht om dit verlies te dragen.. Als Gods kinderen weten we gelukkig dat we elkaar zullen weerzien. Ook Samuel is net als ons opgenomen in Gods liefde in Christus.
Renske Dunnewind heeft geschreven op 28 augustus 2021
Ik ken jou niet persoonlijk. Maar wel via YouTube dingen van jou gezien. Wat een passie van Jezus. Dat laat die echt na, gaan voor Jezus. Mijn gebed gaat uit naar alle die dichtbij hem stonden 🙏
Renske Dunnewind heeft geschreven op 28 augustus 2021
Ik ken jou niet persoonlijk. Maar wel via YouTube dingen van jou gezien. Wat een passie van Jezus. Dat laat die echt na, gaan voor Jezus. Mijn gebed gaat uit naar alle die dichtbij hem stonden 🙏
Chiel Hüpscher heeft geschreven op 28 augustus 2021
Ik heb Samuel zo 'n 4 jaar geleden voor het eerst ontmoet in mijn vorige kerk. Hij kwam naar een aanbiddingsavond toe en het viel me op hoe jong hij was, maar zo gepassioneerd was over Jezus. In de jaren erna zag ik hem regelmatig op conferenties en bijbelscholen die we samen volgden. We zijn nooit heel close geweest, maar we groetten elkaar altijd en praatten altijd eventjes. Het viel me altijd op hoeveel hij de hele dag door in tongen bad. Vond ik mooi.  Ongeveer een jaar geleden deed hij een oproep op social media voor een cameraman. Hij had een Youtube kanaal waar hij liet zien hoe hij evangeliseerde en bad voor de zieken. Op een of andere manier kreeg ik op m'n hart om dat te doen, terwijl ik totaal geen ervaring had als cameraman. En het maakte het ook wat makkelijker, omdat hij naar mijn buurt kwam om de straat op te gaan. Ik stuurde hem een berichtje en zo gezegd, zo gedaan. Ik ging samen met hem en nog iemand de straat op en ging hen filmen. Ik vond het heel leuk om te doen en te zien hoe hij telkens naar jonge mensen toe ging om ze over Jezus te vertellen en voor ze te bidden. Ik heb wonderen voor m'n ogen zien gebeuren. Iemand gaf zijn leven aan Jezus en mensen genazen van hun kwalen.  Een paar maanden daarna begon hij te werken bij de onze kerk, waar mijn vrouw ook werkzaam is. Daardoor zag ik hem wat vaker en dat was altijd goed. We hebben vorig jaar nog regelmatig app contact gehad met gebedsverzoeken heen en weer en een half jaar geleden zag ik hem voor het laatst op een conferentie. Ik liet hem voor me bidden en ik ervoer weer de aanwezigheid van God over me heen komen. Ik zat toen in een moeilijke tijd.  Kortom: hij is een zegen voor mij geweest en ik heb altijd een zwak voor hem gehad in de tijd dat ik hem kende. Ik ga hem enorm missen en zijn erfenis zal 100-voudig vrucht dragen van hetgeen wat hij heeft gezaaid in het Koninkrijk.  Ik zie een opwekking onder de jonge mensen! Ze zijn gebroken en zien dat de wereld niet geeft wat ze nodig hebben. Alleen Jezus kan dat geven!  Hij zei: 'Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast zijn en Ik zal u rust geven. Neem Mijn juk op u en leer van Mij dat ik zachtmoedig ben en nederig van hart en u zult rust vinden voor uw ziel, want Mijn juk is zacht en Mijn last is licht.' Mattheüs 11:28-30 
Fam. Maaskant heeft geschreven op 28 augustus 2021
Lieve Samuël, dank je wel voor wie je was, je voorbeeld in aanbidding, je enthousiasme, je vreugde, je liefde voor God en medemens. Begrijpen kunnen we dit niet, je bent te jong om nu al uit dit leven te zijn weggerukt. Daarnaast weten we waar je nu bent, Gods heerlijkheid! Wat wij zien hier op aarde is maar zo'n klein stukje van dat geheel. We zullen elkaar daar terug zien. Voor alle lieve mensen om hem heen, die dicht bij hem stonden, bid ik Gods liefdevolle troost en aanwezigheid toe in het proces van rouw / loslaten. Jezus houdt ook van jullie, zoals Hij van Samuël houdt.. De weg is open om bij Hem binnen te lopen.
Debora Nelson zandbergen heeft geschreven op 28 augustus 2021
Zwarte paarden galopperend in een vers pak sneeuw Samuel jou lach , je stem, jou ingetogen vriendelijkheid, de vurigheid voor God ,je nederigheid, je humor en je grote liefde voor de Heer zal ik nooit vergeten.Deze herinneringen aan jou zullen een zegen zijn voor de rest van m’n leven. Ik heb je dikwijls kort gesproken op conferenties , aanbiddingsavonden en via chat over Gods leger. Toen je te horen kreeg dat mijn huidige man en ik door God bij elkaar waren gebracht sprong je op m’n rug van blijdschap. Je bent een prachtig kind van God en kon blij zijn met wie blij was en treuren met de gene die getroost mochten worden. Wonderen en tekenen volgde jou door je eindeloze passie voor de verlorenen. Als ik aan je denk hoor ik Rejoice always ! Je leek op Jezus man ! Goed gedaan, goede en trouwe dienaar, over weinig bent u trouw geweest, over veel zal ik u aanstellen; ga in, in de vreugde van uw heer.’ Ik wens de ouders , de zusjes ,familie , Jack en naasten veel kracht troost en sterkte van de Heer bij het verwerken van dit grote verlies Debora Nelson ‭‭
Marieke heeft geschreven op 28 augustus 2021
Lieve Samuel, Ookal hebben wij elkaar in dit leven nooit ontmoet, ik ben er zeker van dat wij elkaar in Christus zullen ontmoeten! Ik wens jou familie en vrienden Gods onmisbare kracht toe om jou gemis te dragen! Ondanks dat het voor nu zwaar voelt mogen zei zich gedragen voelen totdat wij weer samen komen!!! Tot ziens broer!
Yarrick mazier heeft geschreven op 27 augustus 2021
ten eerste wil ik de familie en vrienden en alle die om hem staan condoleren met dit verlies, samuël heb ik leren kennen via facebook, Samuël had een passie en dat was Jezus, Samuël was altijd bereid om met me te bidden of en luisterend oor te bieden. ik bewonder samuël enorm, ik heb veel van Samuël geleerd over het geloof en daar ben ik hem ontzettend dankvoor. Samuël is nu veilig in Jezus armen. ooit zal ik hem ontmoeten bij onze liefdevolle hemelse vader. je hebt een plekje in mijn hart vriend Rust zacht broeder
Anonymous heeft geschreven op 27 augustus 2021
Samuël held in geloof! Leerde mij nadenken over de ander. God's perspectief laten schijnen over omstandigheden. Nooit bang om uit te stappen en anderen daarin mee te nemen. Daarnaast gouden hart en puur. Hield van ongein en had het ondeugend in de ogen. Heerlijk! Samuël bedankt en prijs God dat je nu bij hem bent.
Ineke heeft geschreven op 27 augustus 2021
Samuel, ik ken jou niet persoonlijk. Ik zag je soms bewegen in de diensten bij Jarno & Liesbeth. Ook zag ik hoe jij omging met de kinderen van hen en samen met Jeftha evangeliserende. Dit raakte mij. Je straalde een jeugdigheid uit, met een grote wijsheid en onderscheidingsvermogen die jouw leeftijd ver te boven gingen. Een bijzondere getalenteerde en gevoelige persoonlijkheid. Wat een vrienden & familie heb jij ook! Zo kostbaar hoe zij dit hele proces door zijn gegaan. Om jou te eren en dat is zo gelukt! Familie en vrienden van Samuël, heel veel troost toegebeden! Samuël heeft een bijzondere plek bij de Vader, waar hij een taak heeft die ons verstand te boven gaat.
Ria Dokter heeft geschreven op 27 augustus 2021
Samuel. Je was al weg gezwommen toen ik over je hoorde Sindsdien de berichten gevolgd , hopend en biddend dat je gevonden zou worden Maar we weten waar je nu bent en zullen je later ontmoeten Mijn medeleven voor de familie en vrienden Sterkte voor jullie 👐
Wieteke van Keulen heeft geschreven op 27 augustus 2021
Door de zoekactie ben ik op zijn YouTube kanaal gaan kijken. Samuel heeft me wel geïnspireerd om nog meer God te gaan zoeken. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden. ' Dag aan dag draagt Hij ons ' Wieteke van Keulen
Sabine Derksen heeft geschreven op 27 augustus 2021
Ik ken jullie allemaal niet . Ook Samuel heb ik nooit gekend maar voelde vanaf het begin een soort van conectie met jullie . Heb jullie via sociaal media gevolgd ... wat een helden zijn jullie en wat een strijders . Heel veel sterkte neem je rust om alles te verwerken en Samuel op een andere manier te gaan vasthouden ... in jullie harten zal hij altijd blijven. Ook Samuel zijn familie heel veel sterkte en Gods troostrijke zegen .
Suzanne heeft geschreven op 27 augustus 2021
Ik ken Samuel niet heel lang,maar ik leerde hem kennen op momentem. En wat je echt zag hij is zo vol van God dat is zo mooi om te zien. Daar word je zo blij van. Hij heeft heel veel mensen tot geloof gebracht. Echt mooi
Arie ten Napel heeft geschreven op 27 augustus 2021
Heel veel sterkte en gecondoleerd lieve speciale familie en dappere vrienden.
Matthijs van Emous heeft geschreven op 27 augustus 2021
Samuel was een geweldige kerel. Altijd vol met energie, ideeën en de geest. Je was ambitieus voor het koninkrijk en je ging er vol voor! Bidden voor mensen op straat en zelfs een missiontrip naar Pakistan. Samuel, ik kende je 4 jaar en het was een voorrecht. We leerden elkaar kennen via Daniel en sindsdien hebben we elkaar vaak gezien en gesproken. De vakantie naar Frankrijk was een waar avontuur en ik heb er mooie herinneringen aan. Het feit dat je samen met Daniel op bezoek kwam nadat ik een rugoperatie had gehad deed me echt goed. Je was dan nog zo druk, je keek wel om naar de mensen om je heen. Nu ben je aan het chillen in Gods aanwezigheid en alles wat ik nog kan zeggen is: ik zie je daar kerel 😉
Nancy heeft geschreven op 27 augustus 2021
Ten eerste mijn oprechte medeleven met alle familie leden, vrienden en alle anderen die Samuel hebben gekend. Ik heb Samuel niet heel persoonlijk gekend maar wel een enkele keer gezien en kennis met hem gemaakt in de gemeente waar zijn vader Said voorganger is. Ik ging daar ook naar de gemeente en was natuurlijk in shock toen ik van Samuels moeder Anette hoorde wat er gebeurd was. Samen mijn mijn man hebben wij toen met de ouders van Samuel gebeden. Samuel kwam over als een levendige , spontane en vriendelijk jonge man met een hart voor God en mensen. En ik weet dat vele door Samuel geinspireerd zijn en ook de Here Jezus hebben aangenomen doordat hij durfde om het evangelie in woord en daad te delen. Zijn beloning zal hij krijgen bij de Here. Veel kracht, rust en liefde voor allen die Samuel zullen missen.
Andrea heeft geschreven op 27 augustus 2021
Een geweldige jongen die mooie dingen deed. Een voorbeeld voor velen in deze wereld. Wat een gemis dat hij er niet meer is. Heel veel sterkte, liefde, rust en zegen om dit grote verlies een plek te geven. Samuel, we zullen je niet vergeten!
Karen Wildschut heeft geschreven op 27 augustus 2021
Als eerste wil ik de familie en vrienden condoleren met het verlies van Samuël. Ik kende hem niet persoonlijk maar volgde m nu een jaar via FB en YouTube. Samuël je bent een man Gods, door jou en ook Jack en Daniël, is mijn geloof in wat God wil en kan versterkt en ben ik ook uitgestapt. Zo dankbaar voor voorbeelden/ broers als jij/jullie. 🙏🏻❤️🔥👑💪🏻
Marijke heeft geschreven op 27 augustus 2021
Lieve familie, vrienden, anderen om Samuel heen. Wat een verdriet, gemis en pijnlijk gegeven is dit, zeker voor jullie! Wens jullie daar alle troost, sterkte en warmte voor! En Gods nabijheid, en liefde! Zoals Samuël was, dat was en is iets waardevols, prachtig en bijzonder. Dat is hoe ik het zou omschrijven. Ik ken hem niet in het echt, maar via internet, niet super goed. Maar ik wil graag iets delen wat zeker daarmee te maken heeft. Toen ik in een lastige situatie zat, heb ik contact gehad met Samuël, uiteindelijk gedeeld wat er zo'n beetje speelde. Hij heeft toen de tijd genomen om voor mij persoonlijk een video te maken. In die video heeft hij voor mij gebeden. En ik wou dat ik die nog had, het was zo fijn, zo'n goed iets en zo ja, iets echt goeds en warms qua hoe goed dat dan voelt, en dat is al iets wat voor velen geld denk ik als ze aan Samuël (terug)denken. Zeker als je hem echt kent lijkt me dat enorm! Ik heb dat dan nog maar een klein beetje, en soms kun je in een moment of een hele korte tijd al merken hoe iemand is. En dat geld als je het mij vraagt voor Samuël zeker. Lieve dierbaren van Samuël. Gecondoleerd natuurlijk met dit vreselijke verlies en wens jullie alle goeds toe, in het verwerken en rouwen en de tijd die voor jullie ligt! Ik kan gewoon niet de juiste woorden vinden en wil jullie echt alle liefde en troost en warmte toewensen, het is verschrikkelijk. Dan ook een groet van mij, het beste voor jullie allemaal! Dat God jullie alles mag geven wat jullie nodig hebben!
Moniek Pasma heeft geschreven op 27 augustus 2021
Ik heb Samuël een paar jaar geleden leren kennen. We werkte samen bij Picnic. Ik ken hem als sociaal, liefdevolle, vrolijke man. Altijd gezellig een praatje met iedereen. Dat hij er nu niet meer is, is niet te bevatten. Ik wens familie & vrienden heel veel sterkte met dit vreselijke verlies❤️
Martha de Vogel heeft geschreven op 27 augustus 2021
Familie, vrienden, heel veel sterkte en kracht toegewenst. Wat zal hij hier worden gemist. Het is een troost te weten dat Samuel nu bij zijn Hemelse Papa is, the best place ever!!